Tuinadviesbezoek van de Haarlemse KNNV Tuinambassadeur

groentuin

Wilt u een mooie tuin met bloeiende planten en bezoek van vogels en nuttige insecten? De KNNV Tuinambassadeur komt éénmalig bij u langs om gratis tuinadvies te geven in de regio Zuid-Kennemerland over het natuurlijker maken van uw tuin.   

merel

De KNNV wil meer natuur in straten, dorpen en steden. Met het project Tuinambassadeurs werken we aan natuurlijker tuinen, groenere straten en grotere biodiversiteit in de stad. Help ook mee: maak van je tuin een tuinparadijs!

De Haarlemse KNNV Tuinambassadeur heeft veel ervaring met natuurlijk tuinieren in stadstuinen en stadstuintjes. Ze weet hoe je meer natuur in je tuin krijgt en hoe je je tuin aantrekkelijk maakt voor vogels, vlinders en andere dieren. 

De Tuinambassadeur brengt haar enthousiasme en kennis graag over aan anderen. Ze geeft antwoord op je vragen. Je krijgt praktische tips en adviezen over het natuurlijker en diervriendelijker inrichten van je tuin.  

 

 Gespreksonderwerpen zijn bijvoorbeeld: 

• De ligging van uw tuin qua zon en schaduw en de daarvoor geschikte beplanting, zoals soorten bomen, struiken, planten en bodembedekkers.
• Hoe herken je beplanting die aantrekkelijk is voor leuke en nuttige insecten en vogels. 
• Zo natuurlijk mogelijk tuinieren, maar ook een mooie tuin die klopt qua compositie en blad en beplanting.

Wilt u een tuinadviesbezoek aanvragen of meer informatie? ingrid.tuinambassadeur@upcmail.nl

  

zweefvlieghommel

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Deel deze pagina