Jaarverslag 2014
KNNV-afdeling Helmond verzorgde in 2014 6 lezingen met verschillende natuuronderwerpen in wijkhuis De Kamenij in Helmond. De avonden werden goed tot zeer goed bezocht, mede omdat ook niet-leden de lezingen (gratis) konden bijwonen.

In 2014 is een rapport van de inventarisatie broedvogels BZOB bos 2013 aangeboden aan de wijkvereniging Brouwhorst.

Door de vogel- en plantenwerkgroep is op het terrein van de rioolwaterzuiveringsinstallatie (R.W.Z.I.) in Aarle-Rixtel een broedvogelvogel- en planteninventarisatie uitgevoerd. In 2015 zal hiervan een uitgebreid verslag worden gemaakt.

Rapport Berkendonk 2013
Tussen 2004 en 2012 heeft KNNV Helmond een flora- en fauna-inventarisatie uitgevoerd in de Berkendonk. De duizenden gegevens zijn in 2013 in één rapport verwerkt.

>> Klik hier om het rapport te downloaden.