Lidmaatschap en contributie KNNV afdeling Hengelo-Oldenzaal

Voor meer informatie over onze afdeling kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling, e-mailadres: secretaris@hengelo-oldenzaal.knnv.nl
U kunt zich als lid van de KNNV-afdeling Hengelo-Oldenzaal aanmelden via het lidmaatschapsformulier: Lid worden
U wordt dan ook automatisch lid van de landelijke KNNV.

Contributie:

Als gewoon lid ontvangt u vier keer per jaar het landelijk blad Natura en vier keer per jaar ons eigen convocatieblad 'Onder De Loep'.
Het lidmaatschap van de KNNV (inclusief het lidmaatschap van de afdeling Hengelo-Oldenzaal) bedraagt per jaar:

• € 34,00 per jaar voor gewone leden (incl. het blad 'Natura' en ons eigen blad 'Onder De Loep')
  • € 11,00 per jaar voor huisgenootleden (zonder tijdschriften)

Indien u zich na 1 juli aanmeldt ontvangt u voor dat jaar een reductie op de contributie van 50%.

Lidmaatschap opzeggen

Om uw lidmaatschap op te zeggen: Dat kan hier

Wijziging doorgeven

Wilt u een adreswijziging of andere wijziging doorgeven?: Klik dan hier

Als KNNV lid:

- doe je gratis mee met activiteiten (of tegen een laag ledentarief)

- ontvang je 4x per jaar het tijdschrift Natura

- kun je mee met de hotel- en kampeernatuurvakanties

- deel je jouw kennis met anderen

- krijg je 10% korting op alle natuurboeken van de KNNV Uitgeverij.