Op 25 mei vond de seniorenexcursie plaats. Dit keer betrof het een vaartocht door de Biesbosch met een lopend brunch buffet. Onderweg hebben wij een loterij georganiseerd voor de leden en daarbij als hoofdprijs een ingelijste foto uit onze onlangs gehouden foto-expositie voor ons 25 jarig jubileum ter beschikking gesteld. Uiteraard met medeweten van de fotograaf(ven). De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede van de clubkas. Een verslag van de prijsuitreiking kunt u zien door op deze link: Prijsuitreiking te klikken.

Prijsuitreiking
Prijsuitreiking (G. Boerma)
Een tiental leden heeft dit jaar de reis naar Bempton Cliffs ondernomen en tevens een bezoek gebracht aan het natuurgebied Tophill Low Nature Reserve. Een verslag van hun reis kunt lezen door op deze link: Bempton Cliffs te klikken. Donkere akelei
Donkere akelei (M. Wendels)