zondag 20 december 2020
Evenals vorig jaar bieden we u een cursus "Tuinvogels herkennen" aan. Deze keer via de digitale weg, ZOOM, omdat het voorlopig het enige alternatief is om de cursus te geven. Hans Boekhout en Eric Stockx zijn de cursusleiders en Erica Griffioen is uw gastvrouw.
Voor degenen die nog niet eerder met ZOOM kennis hebben gemaakt, volgt hier een uitleg. Als u zich aanmeldt voor de cursus bij ons e-mailadres knnvijenl@live.nl krijgt u van Erica een link en instructies op uw computer, laptop of Ipad. Een kwartier voor aanvang van de cursus klikt u op deze link en dan wordt u 'ontvangen' door Erica. Het is dan niet nodig om ZOOM te installeren.
 
Datum:  de cursus wordt gegeven op donderdagavond, 14 januari 2021 van 19.30 tot 20.30 uur.
Aanmelden: Graag aanmelden vóór 13 januari via knnvijenl@live.nl
 
Voor inwoners van Capelle a/d IJssel en elders wordt er een virtuele wandeling door Capelle gemaakt waarbij de vogels die dan gezien kunnen worden worden gepresenteerd op donderdag 21 januari van 19.00 tot 20.30 uur.
Informeert u hierover alvast uw familie en kennissen? Uiteraard kunt u zich ook voor deze data opgeven. De cursus wordt samen met de de Stichting Natuurvrienden Capelle aan de IJssel e.o. gegeven.
 
De cursus gaat vooraf aan de Nationale Tuinvogeltelling die plaatsvindt op 29, 30 en 31 januari. Informatie hierover vindt u op www.vogelbescherming.nl/tuinvogeltelling.
 
In de cursus worden de volgende links genoemd:
• https://www.tuintelling.nl  = Jaarrond tuintelling

Apps voor je telefoon:

• mijnTuinvogeltelling.nl
• Vogels van Europa (Naturalis)
• Birdsounds of Europe
• Google Lens
• ObsMapp

Deel deze pagina