Datum:
donderdag 8 november 2018 19:30 tot 22:00
Type activiteit:

Ledencontactavond met bijdragen van iedereen, met een toetje van Jan Westgeest.
Locatie: IJsclubgebouw Oegstgeest, Oegstgeesterweg 41, 2341 NZ Oegstgeest N.B. Tegenover het gebouw liggen sportterreinen met volop parkeergelegenheid.

Op deze avond kunnen alle leden van KNNV- en IVN-afdeling Leiden ‘flitsjes’ laten zien over het afgelopen jaar, bijvoorbeeld foto’s van bijzondere planten of dieren, vakanties en voorwerpen die gevonden zijn. Laptop en beamer zijn aanwezig, dus wie alleen plaatjes heeft, kan deze op een usb-stick meebrengen. De overige aanwezigen kunnen hier en daar misschien ook helpen bij het identificeren van organismen.
Oproep aan iedereen: doe mee! Elke inbreng is bijzonder, en welkom!
Verder zal Jan Westgeest een presentatie verzorgen over: Libellen en juffers in vogelvlucht.
Hij gaat kort in op waar ze zoal te vinden zijn, hun voortplanting en gedrag, hun voeding, en vooral de vraag hoe je ze uit elkaar kunt houden. We rekenen op een boeiende én gezellige avond! Er blijft nog tijd over voor een hapje en een drankje

Georganiseerd door:
Vindt plaats in: