Datum: 
maandag 3 september 2018 09:00
Type activiteit: 
Inventarisatie

Dit km-hok (86-466) ligt ruim een kilometer ten zuiden van Katwijk, net ten oosten van het fietspad en is genoemd naar enkele grote meren in de nabijheid. In het boek ‘Bijzonder Berkheide’ heet het deel van de monitorroute ‘Dichte Del’. Het grootste deel van de route loopt door droog duin, met zowel mooie noordhellingen als verruigde of ruderale stukken. Het zuidelijkste deel is moerassig en slecht toegankelijk vanwege (Duindoorn)verstruiking. Na 2002, 2006, 2010 en 2014 wordt dit het vijfde jaar dat we deze route monitoren. We bezoeken het gebied voor de laatste keer dit jaar, van 9.00 tot 14.00 uur.
Je aanmelden bij Koen van Zoest (voor e-mail: klik hier) is verplicht in verband met de benodigde vergunningen en het maximaal toe te laten aantal personen.
Bovendien kunnen dan mogelijke wijzigingen, bijvoorbeeld vanwege het weer of vanwege verandering van begintijd of van activiteit, nog tijdig worden doorgegeven. Check daarom altijd even je mail: is er twee uur voor aanvang van de activiteit geen bericht, dan gaat die door.

Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
Parkeerplaats bij de Soefi-tempel te Katwijk (let op: betaald parkeren!)
Vindt plaats in: 
Geschikt voor kinderen: 
Nee

Deel deze pagina