donderdag 11 juni 2015

Het project ‘Blik Onder Water in Leiden’ heeft de ‘Gouden Zwaluw 2015’ gewonnen. Deze prijs wordt uitgeloofd door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC) voor organisaties die zich verdienstelijk hebben gemaakt om natuur in de straat, wijk of stad te bevorderen.
Op 11 juni heeft de directeur van VNC, Jaap Dirkmaat, de prijs aan Aaf uitgereikt in het Boerhaavemuseum te Leiden. Samen met vijf andere organisaties was ‘Blik Onder Water in Leiden voor de prijs genomineerd.
Drie genomineerden hebben de prijs in ontvangst mogen nemen. En Aaf is één van deze drie.
Wethouder Frank de Wit van de stad Leiden heeft hier nog een attentie vanuit de stad zelf aan toegevoegd.
En om het feestje helemaal compleet te maken heeft de Leidse Rederij voor alle genodigden uit het land een rondvaart door de grachten van Leiden verzorgd, inclusief een blik op de plek waar Aafs project zich afspeelt.

Aaf ontvangt Gouden Zwaluw van Jaap DirkmaatAaf ontvangt bijbehorende oorkondeAaf ontvangt de Gouden Zwaluw uit handen van Jaap Dirkmaat en krijgt de oorkonde, verbonden aan de prijs

Wethouder Frank de Wit voegt een prijsje toeWethouder Frank de Wit voegt een bijdrage vanuit de Gemeente Leiden toe

Aaf spreekt een dankwoord uitAaf licht bij haar dankwoord het project toe.

rondvaart in Leiden na de prijsuitreikingRondvaart in Leiden na de prijsuitreiking (met o.a. Nick Noest, trouw medewerker van Aaf)
(foto's: Jan Westgeest)

Deel deze pagina