Vogelexcursie

Noteert u de activiteiten op tijd in uw agenda? Het zou zonde zijn als u een leuke lezing of excursie mist, omdat u die vergeten bent.

U wordt verzocht u voor alle activiteiten enkele dagen van tevoren op te geven. Want afhankelijk van het aantal deelnemers kan een activiteit worden gewijzigd of afgelast. En alleen na opgave wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Wanneer u zich opgeeft voor een auto-excursie, wordt u tevens verzocht om aan te geven of u bereid bent te rijden.

Deelname aan de activiteiten is voor KNNV-leden en leden van de IVN-afdeling Lelystad gratis. Aan overige deelnemers wordt een bijdrage van € 3,= gevraagd.

U kunt ook te kennen geven dat u enkele dagen van tevoren een e-mailtje wilt ontvangen, als herinnering. Stuur dan even een e-mail naar ons e-mailadres: lelystad@knnv.nl