Datum: 
donderdag 16 november 2017 20:00
Type activiteit: 
Lezing

 
Ronald Messemaker is 24 jaar werkzaam als boswachter bij de Vereniging Natuurmonumenten in De Wieden. Het laagveengebied geeft hem zoveel inspiratie dat hij daar de komende jaren nog veel kan fotograferen. Naast de fotografie reist hij de hele wereld rond om zoveel mogelijk vogelsoorten te zien. Uiteraard gaat de camera dan ook mee.
Deze lezing met als titel ‘Van Aalscholver tot Zoetwaterkwal’ laat alle facetten van de bijzondere flora en fauna van dit grootste laagveenmoeras van West-Europa zien. De vier seizoenen staan centraal, beginnend met de winter en eindigend met de winter.
Recent is het boek Vogels van het Nationaal Park Weerribben-Wieden verschenen van Obe Brandsma, Jeroen Bredenbeek en Ronald Messemaker. Het boek is op deze avond te koop voor € 25,-. Ronald zal desgewenst het boek signeren.
Deze avond wordt weer georganiseerd in samenwerking met de Vogelbeschermingswacht Noord-Veluwe en vindt plaats in het multifunctioneel centrum De Roef, Zuiderzeepad 1 in Harderwijk. Aanvang: 20.00 uur.

Georganiseerd door: 
Kosten: 
geen
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina