Datum:
dinsdag 18 september 2018 20:00
Type activiteit:

De Vlinderwerkgroep is bezig met de voorbereiding van een rupsencursus.
Op dinsdagavond 18 september om 20.00u is de theorie-­avond in Het Pakhuis, Molenaarsplein 24 3851 MZ Ermelo,
gevolgd door een excursie op zaterdag 22 september. Nadere informatie over de excursie wordt op
18 september doorgegeven. Inschrijven kan door € 15,- (niet-leden) of € 10,- (leden) over te maken naar
bankrekening NL37 TRIO 0338 9474 42 ten name van KNNV afd. Noordwest-Veluwe, onder vermelding van: Rupsencursus.
Zo veel vlinders, zo veel rupsen. De aandacht gaat meestal uit naar de imago's maar rupsen zijn minstens zo interessant.
Net als bij vlinders is er bij rupsen een enorme variatie aan verschijningsvormen:
klein, groot, kaal, harig, allerlei kleuren, uitsteeksels, doorns en wratten. Noem maar op.
Ook wordt er ingegeaan op de leefwijze, de vijanden en de vindplaatsen van rupsen.
Ati Vijge heeft zich de laatste jaren hierin verdiept en zal samen met de coördinatoren van de werkgroep de deelnemers wegwijs
maken in de boeiende wereld van de rupsen.
Inlichtingen bij Harm Werners, harmwerners@hotmail.nl of 0341-356291

Georganiseerd door:
Vertrekplaats:
nvt
Kosten:
€10,- voor leden KNNV of €15,- voor niet-leden.
Contactpersoon:
Harm Werners