Werkgroep Natuurgegevens
Dick Dooijewaard T: 0341-254538, E: dick.dooyewaard@gmail.com
Jan Willem Jonker T: 0341-554302, E: j.jonker380@upcmail.nl
Peter Pfaff T: 0341-419508, E: p.pfaff38@gmail.com

Deze werkgroep richt zich op het beheer van waarnemingen die worden gedaan tijdens excursies en inventarisaties in afdelingsverband en dan met name binnen het werkgebied van de afdeling. Ook het interpreteren hiervan, het opstellen van een publicatie en het geven van beheersadviezen als die hier uit voortkomen. De werkgroep probeert individuele leden te stimuleren om eigen waarnemingen in te voeren op Waarneming.nl. De werkgroep initieert periodiek een afdelingsbrede activiteit, zoals een inventarisatiedag. De Werkgroep Natuurgegevens bestaat uit 4 leden die 3 maal per jaar bij elkaar komen.

Ga direct naar

Bovenaan deze pagina

Welkom Alle activiteiten Verslagen Gastenboek Bestuur Contactgegevens
  Agenda ..... vertelt   Werkgroepen Waarom lid worden?
  Linnaeusklokjes Oude verslagen Fotoboek ANBI-gegevens Aanmelden
  Jaarplan Vorige cursussen  Facebook Links