woensdag 18 november 2020

Op dit moment zijn er vanwege het Coronatijdperk niet zo veel activiteiten te melden.
Het bestuur doet er momenteel alles aan om toch het contact binnen de vereniging levendig te houden. Hierbij is
gezocht naar activiteiten die nog wel mogelijk zijn binnen de nu geldende regelgeving.
Daarom willen we o.a. de app “spontane excursies KNNV” onder de aandacht brengen.
Als leden op een mooie dag willen wandelen in de natuur kunnen zij in deze app vragen of andere leden misschien zin hebben om mee te gaan. Zo ontstaan spontaan mini-excursies van max. 4 personen (uiteraard met in achtneming van alle overige covid-19 richtlijnen).
Om deze app te verkrijgen dient er een app gestuurd te worden naar Dick Dooyewaard telefoon: 0638181072. Hij is de beheerder van de groepsapp.