maandag 1 juni 2020

 

KNNV-activiteiten in de maand juli en begin augustus

Nadat de activiteiten maandenlang stopgezet waren in verband met Covid-19, willen we nu weer voorzichtig onze activiteiten opstarten. Met de nadruk op voorzichtig, want zoals Rutte op zijn laatste persconferentie zei over de vakanties: er is nu sprake van code geel. Dat is nog niet code groen.

Het betekent dat we besloten hebben de oorspronkelijk geplande excursies, zoals in het Linnaeusklokje zijn aangekondigd, te laten vervallen. In plaats daarvan willen we jullie een aantal alternatieven aanbieden in de regio om carpoolen nog zo veel mogelijk te vermijden.

We hebben nagedacht hoe we de risico’s tijdens de excursies zo veel mogelijk kunnen beperken. Dat hebben we in een protocol vastgelegd en we vragen jullie dat te lezen en daarmee in te stemmen. Lees dat protocol!

Ga niet mee als je je niet lekker voelt! Belangrijke afspraken zijn verder natuurlijk de 1,5 m. Hoe moeilijk dat ook is voor KNNV’ers, maar die regel willen we strikt handhaven. En verder vragen we je van te voren op te geven en beperken we het aantal deelnemers tot maximaal 10.

 

 

 

Deel deze pagina