donderdag 29 november 2018

LAAT DE AMFIBIEËN NIET AAN HUN LOT OVER EN MELD JE AAN!

Amfibieën overzet actie 2019.
In de Linnaeusklokjes is te lezen geweest dat de amfibieënwerkgroep in 2017 en 2018 getroffen is door ernstige personele verliezen. Van de actieve werkgroepleden ontvielen helaas vier medewerkers door overlijden en kunnen verschillende niet meer meewerken door leeftijd, verhuizing en pensionering (medewerker Gemeente Ermelo). Voor mij persoonlijk is een valpartij met rugletsel een belemmering bij het plaatsen van de 350 meter lange afzetting.
Om de amfibieënafzetting 9 maart 2019 te plaatsen is voor het ingraven van dertig emmers, zestig paaltjes, bevestigen van gaas en plaatsen van (verkeers)borden een nieuwe club medewerkers nodig. Alleen als hiervoor voldoende aanmeldingen zijn is deze actie in 2019 weer mogelijk.
Wil je meedoen met plaatsen van de paddenafzetting op 9 maart v.a. 9.00 uur ??
Kom dan naar de Jhr. Dr. Sandbergweg (voorbij rest. de Zwarte Boer) of meldt je bij Hans Fondse, jmfondse@gmail.com  of 0341-557276
Bij voldoende medewerkers, ik denk aan minstens vier voor plaatsen afzetting en een aantal voor overzetten amfibieën, kan ik een vergadering in januari of februari beleggen. Graag zie ik aanmeldingen tegemoet.
Hans Fondse