Ter gelegenheid van het 25-jarig onderzoek in de Kaaistoep geeft de KNNV-afdeling Tilburg het boek De Kaaistoep uit. Het boek is geschreven door Paul van Wielink, Ron Felix, Jaap van Kemenade, Ad Mol, Theo Peeters, Guido Stooker en 23 gastauteurs en bevat bijdragen over 25 jaar onderzoek, de onderzoekers en de biodiversiteit in het gebied. Het is een prachtig boek van ruim 700 pagina’s, met veel beeldmateriaal. Het boek is voor € 25,- online te bestellen en te koop bij de boekhandels Livius en Gianotten in Tilburg en Buitelaar in Goirle.

 

 

Boek online bestellen?
Op het bestelformulier kunt u aangeven of u het boek wilt afhalen of dat u wilt dat het naar u opgestuurd wordt.
Als u het boek wilt afhalen kan dat, na overleg, bij de secretaris van de KNNV-afdeling Tilburg, Marie-Cécile van de Wiel.
Als u wilt dat het boek naar u opgestuurd wordt, kan dat -binnen Nederland- voor € 8,- (per boek) extra*.
Voor opsturen naar het buitenland zijn de kosten hoger. Het precieze bedrag kunt u opvragen bij de secretaris van de KNNV-afdeling Tilburg (email: kaaistoep2020@gmail.com of 013-5436541). 

BOEK BESTELLEN


U ontvangt na indiening van het formulier een bevestigingsmail met de betalingsgegevens.
*De bestellingen/boeken worden één keer per week, op maandag, verstuurd. Wilt u er voor zorgen dat uw betaling voor zondag 18.00 uur bij de penningmeester op de rekening staat?

Inhoudsopgave boek
Voor de inhoudsopgave van het boek zie de pdf onder aan deze pagina.

Errata, correcties & aanvullingen boek 'De Kaaistoep'
Waar hard gewerkt wordt, kunnen fouten worden gemaakt. Iedereen weet dat en probeert het te voorkomen. Tevergeefs, want op zo’n moment treedt de Wet van Murphy in werking ['Alles wat fout kan gaan, zal fout gaan']. Het is dus bijna ondenkbaar dat in een boek van 720 pagina’s geen fouten zitten. Dat klopt en de eerste zijn inmiddels ontdekt.  Vandaar onder aan deze pagina (pdf) een overzicht met errata, correcties en aanvullingen. Mocht u nog andere correcties of aanvullingen hebben, dan ontvangen we die graag via de mail: secretaris@tilburg.knnv.nl 

Het boek in de pers:
Recensie in NRC (Wetenschap) van 20 maart 2020
Wethouder Mario Jacobs neemt boek 'De Kaaistoep' in ontvangst, 27 maart 2020
* Artikel over het boek in het Brabants Dagblad van 28 maart 2020 (zie pdf onder aan deze pagina)
Interview met Paul van Wielink en Ron Felix n.a.v. de publicatie van het boek 'De Kaaistoep' - Vroege vogels, 29 maart 2020 (Scroll op de pagina die zich opent naar beneden tot bij 'Het best onderzochte natuurgebied van Nederland')


Terug naar Jubileum Kaaistoep

Deel deze pagina