Ter gelegenheid van het 25-jarig onderzoek in de Kaaistoep geeft de KNNV-afdeling Tilburg het boek De Kaaistoep uit. Het boek is geschreven door Paul van Wielink, Ron Felix, Jaap van Kemenade, Ad Mol, Theo Peeters, Guido Stooker en 23 gastauteurs en bevat bijdragen over 25 jaar onderzoek, de onderzoekers en de biodiversiteit in het gebied. Het is een prachtig boek van ruim 700 pagina’s, met veel beeldmateriaal. Het boek is voor € 25,- te koop bij Natuurmuseum Brabant en de Tilburgse boekhandels Gianotten en Livius, of voor € 20,00 bij voorintekening.

 

RESERVEER ALVAST UW EXEMPLAAR

Voorintekening € 20,- per boek (i.p.v. € 25,-)

 

Een van de makkelijkste manieren waarop u het boek De Kaaistoep in uw bezit kunt krijgen, is via voorintekening. Voor € 20,- per boek reserveert u alvast een of meerdere exemplaren en bespaart u € 5,- per boek op de verkoopprijs.
Als u wilt dat het boek naar u opgestuurd wordt, kan dat voor € 8,- extra. Wanneer u niet wilt dat het boek naar u opgestuurd wordt, dan kunt u het bestelde boek/de bestelde boeken vanaf 14 maart 11.00 uur afhalen bij Natuurmuseum Brabant, Spoorlaan 434, 5038 CH Tilburg.
U bestelling is pas definitief wanneer u het bedrag (€20,- of € 28,- per boek) aan ons hebt overgemaakt vóór 10 maart a.s.
U ontvangt, nadat u hebt ingetekend, een bevestigingsmail met de betalingsgegevens.

  

Presentatie van het boek
Als u het leuk vindt om aanwezig te zijn bij de presentatie van het boek op 14 maart a.s. in Natuurmuseum Brabant dan kunt u zich HIER aanmelden.

Inhoudsopgave boek
Voor de inhoudsopgave van het boek zie de pdf onder aan deze pagina.

Voorintekening voor het boek De Kaaistoep kan HIER.
Let op!: Wanneer u zich aanmeldt voor het symposium hoeft u het boek niet apart te bestellen. Deelnemers aan het symposium krijgen het boek tijdens het symposium uitgereikt (is bij de symposiumprijs inbegrepen).


Terug naar Jubileum Kaaistoep

Deel deze pagina