Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. U kunt zich niet meer opgeven.

Misschien ben je er al tientallen keren langs gefietst, langs die dikke perenboom vooraan op Koningshoeven, maar is hij je nooit opgevallen? Als je deze cursus gevolgd hebt is dat verleden tijd. Misschien vergeet je in de loop van de tijd zijn naam, maar zijn verhaal zul je je blijven herinneren. Je hebt de boom gezíen en daardoor is hij als een oude bekende voor je geworden. Dát is wat deze korte cursus beoogt: bomen zíen om ze nooit meer te vergeten. De cursus wordt gegeven door Joost Werkhoven en bestaat uit drie fietsexcursies. Joost verzamelt al 25 jaar verhalen over de stadsbomen van Tilburg en omgeving en kan er enthousiast over vertellen. Een aanrader voor iedereen die van (cultuur)bomen houdt! De cursus ‘De mooiste bomen van Tilburg’ wordt georganiseerd door de KNNV- en IVN-afdeling Tilburg en u hoeft géén lid te zijn van één of beide afdelingen om deel te nemen!

* Indien u nu lid wordt van de KNNV-afdeling of IVN-afdeling Tilburg kunt u direct tegen ledenprijs deelnemen. Dit is zeker voordeliger wanneer u in 2020 aan meerdere cursussen deel wilt nemen.

Uw opgave is pas definitief wanneer u het cursusgeld hebt overgemaakt. De betalingsgegevens ontvangt u na aanmelding via de mail. Wanneer de cursus gestart is en u om welke reden dan ook met de cursus wilt stoppen vindt geen teruggave van (een deel van) het cursusgeld plaats. Teruggave van het cursusgeld vindt alleen plaats wanneer u uw deelname voor 5 januari 2020 annuleert.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Marie-Cecile van de Wiel, email: secretaris@tilburg.knnv.nl