Amfibieën en reptielen behoren tot de zogeheten koudbloedige gewervelde dieren. In Europa leven 85 soorten amfibieën en 151 soorten reptielen. In vergelijking daarmee stelt de soortenrijkdom van beide groepen in ons land niet zo veel voor: 16 soorten amfibieën en 7 soorten reptielen. Voor Brabant is dat aantal nog kleiner. Maar dat heeft wel één voordeel: het is relatief eenvoudig om de in Brabant voorkomende soorten te leren kennen. En dat is precies de bedoeling van deze korte kennismakingscursus.
De cursus wordt gegeven door Raymond Creemers. Raymond is senior projectleider bij RAVON; een kennisorganisatie die zich richt op de studie en bescherming van in Nederland voorkomende amfibieën, reptielen en vissen.
De cursus wordt georganiseerd door de KNNV- en IVN-afdeling Tilburg en u hoeft géén lid te zijn van één of beide afdelingen om deel te nemen!

* Indien u nu lid wordt van de KNNV- of IVN-afdeling Tilburg kunt u direct tegen ledenprijs deelnemen. Dit is zeker voordeliger wanneer u in 2020 aan meerdere cursussen deel wilt nemen.

Aanmelden en/of meer informatie
Bent u geïnteresseerd in deze cursus en wilt u graag deelnemen?
U kunt zich HIER aanmelden voor deze cursus.

Uw opgave is pas definitief wanneer u het cursusgeld hebt overgemaakt. De betalingsgegevens ontvangt u na aanmelding via de mail. Wanneer de cursus gestart is en u om welke reden dan ook met de cursus wilt stoppen vindt geen teruggave van (een deel van) het cursusgeld plaats. Teruggave van het cursusgeld vindt alleen plaats wanneer u uw deelname voor 4 februari 2020 annuleert.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Marie-Cecile van de Wiel, email: secretaris@tilburg.knnv.nl

Deel deze pagina