Maximaal aantal deelnemers bereikt. Bij opgave wordt u op de wachtlijst geplaatst.

In januari 2020 verzorgen leden de vogelwerkgroep KNNV-afdeling Tilburg een minicursus Tuinvogels.

Welke vogels ziet u in uw tuin?
Het verschil tussen een mus en een merel kent u waarschijnlijk wel. Maar wat is het verschil tussen een pimpelmees en een koolmees? Of zit er nu een ringmus of een huismus op de voedertafel?
Tijdens deze minicursus leert u in 1 avond en 1 excursie hoe u tuinvogels kunt herkennen en benoemen.

Na deze minicursus kunt u succesvol meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling die in het weekend van 24 t/m 26 januari 2020 plaats vindt.

* Indien u nu lid wordt van de KNNV-afdeling Tilburg kunt u direct tegen ledenprijs deelnemen.
Dit is zeker voordeliger wanneer u in 2020 aan meerdere cursussen deel wilt nemen.

Aanmelden en/of meer informatie
Bent u geïnteresseerd in deze minicursus en wilt u graag deelnemen?
U kunt zich HIER aanmelden voor de wachtljst van deze cursus.

Uw opgave is pas definitief wanneer u het cursusgeld hebt overgemaakt. De betalingsgegevens ontvangt u na aanmelding via de mail. Wanneer de cursus gestart is en u om welke reden dan ook met de cursus wilt stoppen vindt geen teruggave van (een deel van) het cursusgeld plaats. Teruggave van het cursusgeld vindt alleen plaats wanneer u uw deelname voor 31 december 2019 annuleert.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Marie-Cecile van de Wiel, email: secretaris@tilburg.knnv.nl