donderdag 24 augustus 2017

Beste KNNV-ers,

In 2017 bestaat onze afdeling 80 jaar. Dit heuglijke feit willen we niet zomaar voorbij laten gaan.
Het is dus tijd voor een feestje!

Wij nodigen u  van harte uit om dit jubileum op zondag 1 oktober 2017 samen met alle leden van KNNV-afdeling Tilburg te komen vieren in de Nieuwe Hoef, Gorp aan de Ley 1, 5081 NZ Hilvarenbeek.

U dient zich uiterlijk voor 6 september 2017 via het aanmeldingsformulier aan te melden. Dit aanmeldingsformulier vindt u hier

Ons programma:
10:00-11:00 uur: Ontvangst met koffie/thee plus een lekkernij
11:00-13:00 uur: Excursies en workshops door de diverse werkgroepen, zie toelichting 1
13:00-14:00 uur: Lunch met doorlopende fotopresentatie over onze afdeling, zie toelichting 2
Vanaf 14:00 uur kunt u gerust nog napraten met elkaar, maar dat is dan wel voor eigen rekening.

Vervoer naar en van de Nieuwe Hoef
Wanneer u behoefte hebt aan vervoer naar de Nieuwe Hoef en weer terug, dan kunt u dit op het aanmeldingsformulier aangeven.
Ook vragen wij alle leden op het aanmeldingsformulier aan te geven of ze bereid zijn één of twee leden in de auto mee te nemen naar de Nieuwe hoef en weer terug.
De feestcommissie maakt de matches tussen leden die vervoer nodig hebben en aanbieden. U krijgt, wanneer dit voor u geldt, hierover bericht van de feestcommissie.
U kunt natuurlijk ook buiten de feestcommissie om uw vervoer regelen. In dat geval kunt u op het aanmeldingsformulier aangeven dat u op eigen gelegenheid gaat.

Toelichting 1: Excursies en workshops
We starten exact om 11:00 uur
Voor onderstaande excursies dient u zich in te schrijven via het aanmeldingsformulier

U kunt kiezen uit:
1. Vogelexcursie o.l.v. de vogelwerkgroep;  tijd: ca.1,5 uur
Vindt u dat te lang dan kunt u ook kiezen uit 4 korte activiteiten van ca. 1 uur.  In dit geval dient u uw 1e en 2e voorkeur kenbaar te maken.
Uw keuzes:
2. Mossenexcursie o.l.v. de mossenwerkgroep
3. Paddenstoelenexcursie o.l.v. de paddenstoelen en korstmossenwerkgroep
4. Plantenexcursie o.l.v. de plantenwerkgroep
5. Geologie-excursie o.l.v. de werkgroep geologie en landschap

Vanaf 12:00 starten er ook binnen workshops, waar men op elk moment kan in stappen.
Uw keuzes:
- Insecten o.l.v. de insectenwerkgroep
- Geologie o.l.v. de werkgroep geologie en landschap
- Zoogdieren o.l.v. de zoogdierenwerkgroep.

Mocht u -om wat voor reden dan ook- niet willen/kunnen deelnemen aan de excursie e/o workshops, dan is dat geen bezwaar. U kunt rustig verblijven in de Nieuwe Hoef of bij mooi weer op het sfeervolle terras.

Toelichting 2: De lunch
Voor de lunch willen we graag weten of u dieetwensen heeft. Wilt u dat ook op het aanmeldingsformulier kenbaar maken?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact opnemen met
Stella Wesel,
swesel287@gmail.com

Wij hopen u op 1 oktober in de Nieuwe Hoef te mogen ontvangen!

De feestcommissie KNNV Tilburg 80 jaar,
Marijke Bom