KNNV-afdeling Tilburg, november 2016 Stadsnatuur, van Affeseervogel tot Zoemende wingerd
→ Ter gelegenheid van het 12,5-jarig schrijven van columns over stadsnatuur door Rob Vereijken.

‘Stadsnatuur, Van Affeseervogel tot Zoemende wingerd’ (ISBN: 978-90-826157-0-8) is voor € 13,- te koop bij Natuurmuseum Brabant, de boekhandels Gianotten Mutsaers en Livius de Zevensprong in Tilburg, Buitelaar in Goirle en Verrijt in Berkel-Enschot. Voor bestellingen kunt u contact opnemen met secretaris@tilburg.knnv.nl.

KNNV-afdeling Tilburg, september 2012 75 jaar KNNV-afdeling Tilburg, veranderingen in natuur en natuurstudie

→ Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van KNNV-afdeling Tilburg is een boekje uitgegeven waarin de geschiedenis van de vereniging wordt geschetst door de inbreng van vele leden.

Paul van Wielink, Rob Vereijken en Theo Peeters, 2000 De Kaaistoep, 5 jaar natuurontwikkeling en natuurstudie in een waterwingebied
→ Een hardcoveruitgave in samenwerking met N.V. Tilburgsche Waterleidingmaatschappij over het onderzoek dat leden van de KNNV-afdeling Tilburg in de Kaaistoep uitvoeren.