Datum:
woensdag 11 december 2019 19:30
Type activiteit:

In het voetspoor van Chris van Leeuwen

Lezing door Henk-Jan van der Veen op 11 december a.s. om 19.30 uur in het Natuurhus aan de Deldensestraat 205 te Almelo.

De lezing is georganiseerd door de KNNV afd. Twenthe te Almelo.

Het is een lezing over leven en werk van een van de grondleggers van het Nederlandse natuurbeheer.

Henk-Jan van der Veen is boswachter in Friesland en ondersteunt zijn verhaal met praktijkvoorbeelden, foto’s en filmpjes uit de Nederlandse natuurgebieden.

Voor de leden van de bij de Stichting Natuurhus Almelo aangesloten verenigingen is deze lezing gratis, aan andere belangstellenden vragen we een vrije gift.

Opgave voor deze avond is verplicht bij secretaris@twenthe.knnv.nl , graag voor 8 december 2019.

HELAAS IS DE LEZING AFGEBLAZEN. Een handvol belangstellenden had zich opgegeven, te weinig om de lezing verantwoord door te laten gaan. De mensen die zich aangemeld hadden, hebben intussen persoonlijk bericht ontvangen.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats:
Natuurhus, Deldense Straat 205 Almelo
Kosten:
gratis voor leden KNNV-Twenthe en leden aangesloten bij Natuurhus; vrije gift
Contactpersoon:
Geesje Vinke (secretaris KNNV) secretaris@knnv.twenthe.nl