Datum:
Natuurwandeling

NACHT VAN DE NACHT

Natuurwandeling in de Gravenalle

DE KLOK GAAT VANNACHT EEN UUR TERUG. HET WORDT VANAF NU STEEDS VROEGER DONKER. HELAAS BRANDT ER VEEL TE VEEL, VAAK ONNODIG, KUNSTLICHT. WIJ DOVEN HET LICHT VANAVOND OM DE GEVOLGEN VAN DE LICHTVERVUILING VOOR MENS EN NATUUR ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN EN NEMEN U GRAAG MEE DE PRACHTIGE, DONKERE NATUUR IN.

HET WORDT EEN LEUKE, LEERZAME AVOND VOOR VOLWASSSENEN EN KINDEREN!

KLEED U VOORAL WARM EN TREK LAARZEN OF WATERDICHTE SCHOENEN AAN!

WAT GAAN WE DOEN? EEN BOSWANDELING MAKEN ONDERWEG:
* WORDT ER VERTELD OVER HET LEVEN VAN VLEERMUIZEN, UILEN EN NACHTVLINDERS. HOPELIJK HOREN EN ZIEN WE ZE OOK.
* KAN ER GELUISTERD WORDEN NAAR EEN SPANNEND VERHAAL TEN GEHORE GEBRACHT DOOR EEN VERHALENVERTELSTER.
* KUNNEN KINDEREN MET VERSCHILLENDE PROEFJES HUN ZINTUIGEN TESTEN. VERDER KUNT U:
* DOOR EEN TELESCOOP DE INDRUKWEKKENDE STERRENHEMEL BEKIJKEN. HIERBIJ GEVEN DE LEDEN VAN ASTRONA UITLEG.
* BIJ DE BOERDERIJ EEN LEKKER KOPJE KOFFIE, THEE OF CHOCOLADEMELK DRINKEN EN ONZE INFORMATIESTAND BEZOEKEN. DE KINDEREN KUNNEN HIER NOG EEN SPELLETJE DOEN EN EEN KLEURPLAAT UITKIEZEN.

START     : BOERDERIJ DE WATEREGGE. BOLKSHOEKSWEG 1 ALMELO. TIJD        : 19.30 – 21.30 KOSTEN  : VOLWASSENEN €3,00 EN KINDEREN €1,00

BIJ SLECHT WEER IS ER EEN AANGEPAST PROGRAMMA BINNEN!

Organisatie door Miriam ten Velde, de Groene Loper, samen met de Stichting Natuurhus Almelo, het IVN, KNNV en Astrona.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats:
Almelo (Boerderij de Wateregge nabij de Gravenallee)
Kosten:
volwassenen € 3,-, kinderen €1,-