Datum:
woensdag 22 mei 2019 19:15 tot 22:00
Type activiteit:

Velt Utrecht activiteit: Bijendrieluik deel 2 - Lezing wilde bijen 22 mei

Luc de Bruijn is docent biologie bij de Hogeschool Utrecht en zeer ervaren natuurkenner. Hij zal samen met Rinus Sommeijer  (imker, bioloog en bijenexpert) deze avond verzorgen. Luc weet als gepassioneerd natuurkenner mensen te boeien.  Voor de pauze zal Luc gaan vertellen over de verschillen tussen de honingbij en solitaire bijen. Wat zijn bijen en hoe is hun levenswijze? En hoe kunnen we ze helpen?  Na de pauze maken we kennis met de verschillende bijengroepen van heel dichtbij, letterlijk zelfs, want  er zijn microscopen.Toegankelijk voor leden en niet-leden van Velt.

Wanneer: 22 mei 2019 van 19:15 tot 22:00

Plaats: Amateurtuin Vereniging De Pioniers (Kögllaan (fietsingang aan fietspad Oosterspoorbaan, P bij de achteringang aan de Sartreweg) 30, 3571 PZ Utrecht)

Prijsinfo: ledenprijs: € 5,00,  kosten niet-leden € 7,50

Verantwoordelijke: afd. Utrecht Velt (veltutrecht@hotmail.com 030-6067387)