De activiteiten van de afdeling Utrecht worden verzorgd door de activiteitencommissie die bestaat uit Renee Lommen, Lia Oosterwaal en Nel van Meijeren.

De activiteiten zijn in eerste instantie bedoeld voor leden. Mocht je als niet lid mee willen doen om bij voorbeeld de sfeer te proeven dan ben je van harte welkom. Je kunt eenmalig meedoen zonder lid te zijn; wil je vaker meedoen dan verwachten we dat je lid wordt van onze afdeling. Als er een beperkt aantal deelnemers is dan gaan leden altijd voor op niet leden.

Tenzij anders vermeld zijn er aan lezingen en excursies geen kosten verbonden. Wel wordt van u verwacht dat u bij excursies een brandstofvergoeding betaalt als u met iemand meerijdt; zgn 'mee-rij-vergoeding': deze bedraagt 5 eurocent/kilometer/persoon. Wij sluiten hiermee aan bij de landelijke regeling.

Zie voor de geplande activiteiten van de afdeling Utrecht:

de activiteitenslider: dit is het meest actuele medium; ook de activiteiten van de plantenwerkgroep staan vermeld, evenals activiteiten van enkele andere organsiaties. Druk op het pijltje rechts boven de slider om activiteiten verder in de toekomst te zien.

- de Nieuwsbrief van deze maand

- de meest recente Convo

Voor een landelijk overzicht van geplande activiteiten:

- de agenda van de KNNV

- de laatste landelijke Nieuwsbrief

Voor eerdere activiteiten van de afdeling Utrecht:

- in alle Convo's lees je verslagen van activiteiten, zie bij tabblad PUBLICATIES, Convo

- in oude Nieuwsbrieven lees je wat we zoal doen, zie bij tabblad PUBLICATIES, Nieuwsbrief afdeling

Verslagen : worden meestal gepubliceerd in Convo

Foto's : worden meestal gepubliceerd in Convo