zaterdag 12 september 2020

Met de audiotour Groen rond de Singel volg je de Singel rondom de Utrechtse Binnenstad. Onderweg sta je stil bij de projecten van de Initiatiefgroep Vergroening Singel en diverse historische plekken.
Extra historisch is het moment waarop de audiotour nu voor iedereen beschikbaar is: precies op de dag waarop de Singel weer helemaal rond loopt, op 12 sept.

Wandelroute

De wandeling begint en eindigt op de Tolsteegbrug, maar je kunt beginnen waar je wilt. De route is beschreven met de looprichting tegen de klok in. Dus óók waar je de vorige keer gebleven bent.

Ook varend is de audiotour een aanrader.

 

Start de audiotour met deze QR-code:


Je kunt de audiotour het beste van tevoren downloaden op een plaats met Wifi. Dan werkt de app ook sneller. Tijdens de wandeling is geen wifi nodig.

Een ‘oortje’ en een volle accu als je start is aan te raden.

Als deze QR code niet werkt kan je ook het oorspronkelijke document downloaden.

Internetversie:

https://izi.travel/nl/4cb2-groen-rond-de-singel/nl

Voor thuis op de pc.

 

Wat is de Initiatiefgroep Vergroening Singel:

De Initiatiefgroep Vergroening Singel is een actieve bewonersgroep die zich bezig houdt met het groener en aantrekkelijker maken van de Utrechtse Stadsbuitengracht (in de volksmond Singel). Dankzij de Initiatiefgroep liggen verspreid langs de Singel onder andere drijvende vegetatie-eilanden, speciale fauna uittreedplaatsen en een ecologisch kunstproject. Omwonenden en vrijwilligers helpen bij het beheer en onderhoud. Met medewerking en steun van de Gemeente Utrecht en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Meer informatie vind je op: www.singel030.nl/vergroening-singel/

De Initiatiefgroep Vergroening Singel wenst je een hele mooie wandeling. Wij hopen dat de audiotour bijdraagt aan een nog hogere waardering voor het Singelgebied. En dat het een inspiratiebron vormt voor verdere vergroening en kwaliteitsverbetering.

 

Met vriendelijke groeten,

Namens de Initiatiefgroep Vergroening Singel, Harmke van Dam

06 1868 1838

harmke.van.dam@xs4all.nl

 

Initiatiefgroep Vergroening Singel:

W           www.singel030.nl/vergroening-singel

M           vergroening@singel030.nl

F             https://www.facebook.com/VergroeningSingel

T             http://twitter.com/GroeneSingel030

Ben Nijssen

Harmke van Dam

Lies König

Paul van Kan

Deel deze pagina