maandag 6 juli 2020

Zo langzamerhand gaan we onze activiteiten weer hervatten. Vanaf 1 september kunnen we ook voor fysieke bijeenkomsten ook weer in het Bezoekerscentrum terecht. De eerste excursies worden weer georganiseerd, uiteraard met inachtneming van de RIVM-voorschriften. Niet alle activiteiten kunnen echter doorgaan, de bomencursus in september hebben we bijvoorbeeld moeten annuleren. De zoogdiercursus kan bij voldoende deelnemers echter wel doorgaan.

We horen graag van onze leden wat uw voorkeur heeft. Sommige leden hebben ons laten weten voorlopig niet actief te worden, bijvoorbeeld omdat ze al wat ouder zijn, ziek zijn of en/of geen risico willen lopen. Anderen staan juist te springen om weer actief te worden. Daarom horen we graag van u wat uw voorkeur heeft: zullen we na de vakantie ons excursie-programma weer zoveel mogelijk activeren? Zullen we ook weer werkgroepsbijeenkomsten organiseren of vindt u het daar nog te vroeg voor? Wat vindt u van het organiseren van beeldvergaderingen?

Laat uw mening horen, bij voorkeur door een email aan onze secretaris, te bereiken onder p.vermaas@gmail.com. Bellen mag natuurlijk ook, voor de telefoonnummers van ons bestuur: zie het colofon van In de Branding of op de website.