donderdag 30 augustus 2018

Zaterdag 25 augustus 2018 vond onze jaarlijkse estafette dag plaats. Tussen ’s ochtends  6 uur en middernacht boden we als vanouds tal van excursies aan. Ondanks de regen werden de excursies goed bezocht. In het bezoekerscentrum konden geïnteresseerden onder leiding van leden van de zoogdierwerkgroep braakballen pluizen. Leden van uilenwerkgroep waren met een stand aanwezig om hun over hun werk te vertellen.

Op uitnodiging van het bestuur bezochten de wethouders van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne deze dag om kennis te maken met ons werk en intensief van gedachten te wisselen over een scala aan onderwerpen. De wethouders werden bijgepraat over de grote natuurwaarden van ons eiland en  toonden zich enthousiast over ons werk. De eerste afspraken voor vervolgcontacten zijn inmiddels gemaakt.