dinsdag 2 mei 2017

KNNV afdeling Vriezenveen

Rabo Clubkas Campagne.

Rabobank Noord en West Twente ondersteunt het verenigingsleven in de regio dit jaar met de Rabo Clubkas Campagne.

Beschikbaar is een totaal  subsidiebedrag van € 175.000,- .

Natuurlijk doet de Natuurvereniging (KNNV afdeling Vriezenveen) mee aan de Rabo Clubkas Campagne. Graag ontvangen we subsidie voor een informatiebord bij de padden en kikkeropvang bij De Pollen.

Hoe kun je ons ondersteunen?

Heb je een bankrekening bij de Rabobank Noord en West Twente dan heb je wellicht al een e-mail over deze actie ontvangen. Nog geen bericht ontvangen…., check dan of de Rabobank wel jouw juiste e-mailadres heeft. Wellicht komt de informatie per post.

Het beschikbare bedrag van € 175.000,- wordt over de deelnemende clubs/verenigingen verdeeld in verhouding tot het aantal uitgebrachte stemmen op een club. Hoe meer stemmen dus op een club/vereniging zijn uitgebracht, hoe meer subsidie je als club krijgt. Stemmen kan van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei.

Elke rekeninghouder van Rabobank Noord en West Twente mag drie stemmen uitbrengen. Je kunt maximaal maximaal twee stemmen op dezelfde club uitbrengen en dan dus nog een op een andere. Elke stem is dus geld waard!

Wat is ons doel?

Het ontvangen bedrag wordt door de KNNV besteed aan de aanschaf van een informatiepaneel bij de padden- en kikkeropvang aan de Oude Hoevenweg bij De Pollen.  Hier worden jaarlijks vele honderden dieren door middel van  emmers, tunnels en rasters levend naar de overkant van de weg geholpen.  Graag willen we via een bord informatie geven over de amfibiesoorten die de weg over steken, waarom ze  de weg oversteken en welke maatregelen nog extra genomen zouden moeten worden voor een duurzame jaarrond goed werkende opvang.

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie, je vrienden en misschien wel buren of kennissen  jullie stemmen aan ons geven tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.

Bedankt voor jouw steun!