zondag 29 april 2018

Met de Rabo Clubkas Campagne ondersteunt de Rabobank Noord en West Twente het verenigingsleven.

Hiervoor is dit jaar € 185.000,- beschikbaar gesteld

De Natuur Vereniging Vriezenveen (KNNV afdeling Vriezenveen) doet natuurlijk mee aan de Rabo Clubkas Campagne. En het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie, je vrienden en misschien wel buren of kennissen jullie stemmen aan ons geven tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt

Wat is ons doel?

We hebben aan de Oude Hoevenweg in de Pollen nu een goedwerkende faunapassage gerealiseerd. Hier gaan nu jaarlijks vele honderden dieren door middel van rasters, inritroosters en tunnels levend naar de overkant van de weg. Graag willen we via een belevingsplek aandacht geven aan het doel en nut van de faunapassage en waarom de dieren eigenlijk de weg oversteken. Dit alles met een duidelijk informatiepaneel, een mooi zitje en een klauterelement voor de kinderen.

Met deze actie kunt jij ons helpen dit te realiseren!

Hoe kun je ons ondersteunen?

Heb je een bankrekening bij de Rabobank dan kreeg je wellicht al een mail over deze actie. Nog geen bericht ontvangen…, check dan of de Rabobank wel jouw juiste mailadres heeft. Wellicht komt de informatie per post.

Elke rekeninghouder van Rabobank Noord en West Twente mag drie stemmen uitbrengen. Je kunt maximaal twee stemmen op dezelfde club uitbrengen en dan dus nog een op een andere. Elke stem is dus geld waard!

Het beschikbare bedrag van € 185.000,- wordt over de deelnemende verenigingen verdeeld in verhouding tot het aantal uitgebrachte stemmen op een vereniging.

Hoe meer stemmen op onze vereniging worden uitgebracht, hoe meer subsidie we krijgen! Stemmen kan van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei.

We staan in de lijst met deelnemers onder Vriezenveen in de categorie natuur & milieu

We rekenen op jouw steun!

Natuur Vereniging Vriezenveen (KNNV afdeling Vriezenveen)

Voor meer informatie: https://www.knnv.nl/vriezenveen/paddenopvang

En ... geef ons goede doel ook door aan anderen... iedereen mag op ons stemmen!