woensdag 13 maart 2019

Steun de kruidentuin in Vriezenveen en koop een mooie nestkast!

De kruidentuin in Vriezenveen is één van de oudste en grootste in deze regio. In 1986 werd de educatieve kruidentuin opgezet. Sinds 1 januari 1991 wordt de tuin onderhouden door de werkgroep educatieve kruidentuin. De tuin ligt in het Herman Jansenpark. Dit is een prachtig wandelgebied in een karakteristiek landelijk stukje Vriezenveen. Men kan er kruiden voor diverse verschillende toepassingen vinden.

Nu hebben we om te blijven bestaan uw steun nodig, u kunt ons helpen door producten te kopen. Zo zijn er nu hele mooie nestkasten te koop waarmee je niet alleen de vogels helpt maar dus ook onze Kruidentuin. Natuurlijk kun je ze voor jezelf kopen maar het zijn ook geweldige cadeaus voor vrienden en familie. Deze zelf gemaakte kasten zijn van zeer goede kwaliteit en spot goedkoop. De voorraad is beperkt dus wees er snel bij.

Om de prijs hoeft u het niet te laten de Nestkast voor o.a. koolmezen € 8,50; Vlinderkasten € 8,50; Eekhoornvoederkasten € 8,50; Groot insectenhotel € 20,- en een mooie Vleermuizenkast voor maar € 20,-

Daarnaast  hebben we tijdens het seizoen ook regelmatig zaden; kruiden; jam en gelei te koop.

De verkoop is op dinsdag morgen van 9:30 tot 11:30 uur.

Wij zorgen eventueel voor een kopje koffie of thee.

De kruidentuin (Linthorstlaan 11) is te bereiken via het smalle pad tussen de schuttingen van Linhorstlaan 5 en 7 of achter de sporthal de Stamper.  

route beschrijving naar de kruidentuin 

 Meer informatie van de kruidentuin vind je hier. 

Deel deze pagina