vrijdag 2 augustus 2019

Geachte vogelaar/liefhebber,

Namens Natuur en Milieu De Vechtstreek, IVN Hardenberg en de Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst e.o. wordt je uitgenodigd voor de Overijsselse Vogelaarsdag op zaterdag 9 november 2019. die wordt gehouden op Camping de Zandstuve Grote Belterweg 3 7794 RA Rheeze (Hardenberg)

In de bijlage treft u de uitnodiging voor deze bijeenkomst aan. Er is een gevarieerde aanbod aan sprekers vastlegd voor deze bijeenkomst. In de bijlage treft u een overzicht aan van al deze zeer interessante lezingen.

We hopen u te mogen begroeten.

Meld u tijdig aan, vol=vol.

Vriendelijke vogelgroeten,

mede namens Natuur en Milieu De Vechtstreek, IVN Hardenberg

M.G. Kroonenburg-Kolk Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst e.o. Penningmeester tel: 0522-443376

De inschrijving zal plaatsvinden op volgorde van betaling. (s.v.p. bedrag overmaken op NL83RABO0360800246 t.n.v. Natuurbeschermingsvereniging IJhorst-Staphorst e.o.)