Datum:
maandag 11 januari 2021 20:00
Type activiteit:

Minicursus tuinvogels herkennen online op 11 en 14 januari 2020 om 20.00 uur.

Dit jaar houden we weer een minicursus tuinvogels herkennen, maar voor de verandering deze keer online: een webinar!

Hans Zevenhuizen en Loek Batenburg zullen de cursus verzorgen. Het is echt een cursus voor iedereen, ook mensen die denken dat ze beginners zijn. Je leert algemene tuinvogels herkennen en ook hoe je een tuin vogelvriendelijk kunt maken.

Inschrijven kan door leden maar zeker ook door niet-leden. Dus deel dit bericht gerust. Je krijgt dan kort voor de start een uitnodiging per mail, met daarin een link die kan je aanklikken als de cursus begint.

De cursus zal op 2 avonden worden gehouden: 11 en 14 januari en start om 20.00 uur. Het zal beide avonden ongeveer een uur duren.

Het is de bedoeling dat er na de cursusavonden een vogelexcursie wordt gegeven. Hoe en wanneer is afhankelijk van de Corona situatie van dat moment én het aantal deelnemers. Het zal in de omgeving van Schiedam of Vlaardingen zijn.

Bij de laatste cursusavond wordt met de deelnemers afgesproken hoe de excursie gaat verlopen. De cursus is gratis voor leden van de KNNV Waterweg-Noord. Niet leden betalen € 5,-.

Aanmelden kan door je op te geven bij Hans Zevenbergen, email h7bergen@gmail.com. Zorg er wel voor dat we uw emailadres krijgen omdat de communicatie steeds via email verloopt.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats: