Sinds 22 juli 2020 sta ik officieel bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als de nieuwe penningmeester van de KNNV afdeling Zeist Heuvelrug Kromme Rijn. De meesten van jullie zullen mij nog niet kennen, want ik ben nog niet zo vaak naar gezamenlijke activiteiten gekomen. Af en toe ga ik mee met een excursie van de vogelwerkgroep of een paddenstoelenwandeling bijvoorbeeld. Omdat ik vanwege corona niet gekozen ben in een officiële ledenvergadering maar via een ledenraadpleging, hebben jullie mij ook daar nog niet in levende lijve kunnen zien.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan deze vereniging waar mensen zich bij hebben aangesloten om te genieten van de natuur en om diverse aspecten van de natuur te bestuderen.

Veel kennis op natuurgebied heb ik niet, maar ik geniet wel erg van de natuur. Ik heb geen specialisaties, vind alles leuk, weet van een heleboel een beetje, maar mijn voorkeur gaat vooral uit naar vogels en planten. Ik heb als vrijwilliger een aantal jaren bij een vogelopvang gewerkt, ik wandel erg graag en probeer dan ook wat vogels te herkennen en ik werk graag in mijn tuin en mijn volkstuin.

Ik hoop gauw ingewerkt te raken in het penningmeesterschap en zo het bestuur en de vereniging te ondersteunen.

Kiki Hoogeveen

Deel deze pagina