Door het bestuur ben ik benaderd voor de vrijkomende bestuursfunctie van natuurhistorisch secretaris. Ik neem het stokje over van Emile Sanders.

Ik ben pas een paar jaar lid van de KNNV en besef dat ik nog veel moet leren over de KNNV en zijn werkgroepen.

Al wandelend door Nederland, zie je veel van de natuur waardoor mijn interesse groter werd. Zo ben ik jaren geleden met een basiscursus ‘Vogels herkennen’ begonnen via een cursusproject van de gemeente. U raad het al, de cursusleider was Frans van Bussel. Toen ik 2 jaar geleden de vogelcursus voor gevorderden ging doen ben ik lid geworden.

Ik zie het toetreden tot het bestuur als een uitdaging. Daarnaast hoop ik jullie regelmatig tegen te komen bij de georganiseerde activiteiten. Hebben jullie ideeën voor activiteiten, laat het mij dan gerust weten.

Lieke Versantvoort

n.h.secretaris@heuvelrug.knnv.nl