Datum:
woensdag 4 september 2019 20:00 tot 21:45
Type activiteit:
Lezing

KNNV Vereniging voor Veldbiologie, afdeling Zwolle organiseert i.s.m. met Stadkamer een serie van zes lezingen over natuur en milieu. De lezingen worden gegeven door landelijk bekende biologen, onderzoekers en hoogleraren. Iedere eerste woensdagavond van de maand (september t/m april 2020 m.u.v. de maanden december en januari) is er een lezing.

De eerste spreker van deze nieuwe serie natuurhistorische lezingen  is Maarten Loonen, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit van Groningen – Arctisch Centrum. Maarten verricht al 30 jaar lang onderzoek op Spitsbergen. Daar kan hij boeiende verhalen over vertellen, maar bovenal merkt hij als geen ander wat de gevolgen zijn van de huidige klimaatverandering. Iets waar hij zich grote zorgen om maakt.

Voor KNNV èn IVN leden bedraagt de entree slechts € 2,50. Overige bezoekers betalen € 5,--

Georganiseerd door:
Vertrekplaats: