Voor de komende maanden staan 3 activiteiten op het programma:

Donderdagavond 9 april van 20-22 uur organiseren we in Berkum in het gebouw van de Milieuraad een insectenstudie-avond voor beginners en gevorderden. Het motto is: leren van elkaar.
Verschillende werkgroepleden houden een kort praatje over een onderwerp waar ze iets meer over weten.
In de pauze is er gelegenheid om foto’s, vangsten, vondsten, ervaringen en (sterke) verhalen uit te wisselen en om vragen te stellen. Er zijn boeken en tabellen aanwezig.

Vrijdag 24 april beginnen we weer met een insectencursus. Bij activiteiten lees je hier meer over.

Zaterdag 9 mei gaan we van 10-12 uur met de werkgroep in de Vitenstuin op zoek naar Insecten/Vlinders. Ook andere IVN- en KNNV-leden zijn van harte welkom.

Stuur even een mailtje wanneer je belangstelling hebt voor één van deze activiteiten.

Waar houdt deze IVN/KNNV-werkgroep zich verder mee bezig?

Hieronder een lijstje van activiteiten in 2019 en 2020:

• Insectenstudieavonden

• Inventarisaties (Bijen op de Golfbaan)

• Werkgroep-excursies

• Waterdiertjes inventariseren

• Publieksexcursie

• Nachtvlinderen

• LED-emmers (lichtval voor Nachtvlinders)

• Monitoren van Vlinders

• Monitoren van Hommels

• Tellen van Sleedoornpage-eitjes in de winter

• Tellen van Gentiaanblauwtje-eitjes in de zomer

• Geven van een Insectencursus (voorjaar 2020)

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Stuur dan mail, dan zet ik je op de maillijst.

Contactpersonen: Alfred van der Burgh en Martin Wolters

insecten@ivnzwolle.nl