dinsdag 4 juli 2017

 

Op 4 juli 2017 kunnen groene buurtinitiatieven met ondersteuning van Groene Loper Zwolle financiën aanvragen bij Het Oranje Fonds. Deze financiën (tot €400,-) kunnen initiatieven inzetten om tijdens Burendag (23 september) iets groens te organiseren/bouwen/zaaien/planten. Denk hierbij aan struiken, bankjes, planten, bloembollen, een insectenhotel of fruitbomen.

Geïnteresseerden kunnen tussen 16.00 en 20.00 (wanneer het hen uitkomt) inlopen bij de kapschuur van revalidatiecentrum Vogellanden (Hyacinthstraat 66 A, Zwolle).
Onder het genot van een soepje en een drankje helpt het kernteam van Groene Loper Zwolle je bij het invullen van de benodigde formulieren. Buurtinitiatieven die tijdens Burendag hun straat of buurt willen vergroenen, krijgen van Groene Loper Zwolle een tas met 40 biologische bloembollen.

Niet alleen organisaties, maar ook buurtinitiatieven zonder rechtsvorm zijn welkom. Meer informatie (o.a. de voorwaarden en welke gegevens je dient mee te nemen op 4 juli) staat op www.groeneloperzwolle.nl/burendag.

Buurtinitiatieven die tijdens Burendag hun straat of buurt willen vergroenen, krijgen van Groene Loper Zwolle een tas met 40 biologische bloembollen. Deze bloembollen zijn goed voor bijen en vlinders. Wil jouw initiatief meer biologische bloembollen? Erik de Kruif heeft voor Groene Loper Zwolle een aanbieding geregeld: een uitgebreid biologisch bloembollenpakket ter waarde van 100 euro. Initiatieven kunnen er voor kiezen deze bloembollen onderdeel te laten zijn van hun aanvraag. Deze bloembollen worden in de week van Burendag bij je gebracht.

Deel deze pagina