woensdag 20 november 2019

Spreekt de combinatie van kamperen, samen je verdiepen in de natuur, gezellig en goedkoop je aan?

Ga dan eens mee met een kampeervakantie van de KNNV.

Want waar anders kun je dagelijks kiezen uit twee of drie excursies. In gezelschap van mensen, die net als jij heel erg kunnen genieten van de natuur. Je vindt uitgebreide informatie op www.knnv.nl/kampeervakanties.

Sommige mensen hebben geen zin om met een groepsreis mee te gaan. Iedere dag weer de hele dag met elkaar optrekken. Maar dit is hier toch anders, want je zorg zelf voor je heen- en terugreis en voor je eten. Er is alleen een plek op de camping gereserveerd, je kunt met één van de excursies meegaan en er is ’s avonds een korte bijeenkomst om de plannen voor de volgende dag te bespreken.

Ieder jaar worden er ongeveer 15 bestemmingen aangeboden. Uitgezocht door enthousiaste KNNV’ers omdat ze in een schitterend natuurgebied liggen. Variërend van een paar dagen tot twee weken. Dit jaar bijvoorbeeld rond Hemelvaartsdag 4 dagen naar de Weerribben. Ideaal om de (klein)kinderen mee te nemen. Of een week naar Steenwijkerwold of naar Viroinval in België of aan de Elbe in Duitsland. Of 14 dagen naar Glaskogen in Zweden of naar de bergen in Oostenrijk.

Het is misschien wel de goedkoopste manier om vakantie te vieren: je betaalt zelf je campingkosten, eten, vervoer en een klein bedrag aan inschrijfkosten. Je kampeert in je eigen tent, caravan of camper. Vaak zijn er op de camping of in de directe omgeving ook wel huisjes of appartementen te huur, maar dat moet je dan wel zelf regelen.

Voor vragen: Volkert Bakker: kampeervakanties@knnv.nl.

Deel deze pagina