ActiviteitenToon alle activiteiten »

De afdeling Apeldoorn is actief sinds haar oprichting op 16 december 1911 en heeft momenteel ca. 130 leden. De kern van de activiteiten vindt plaats binnen de vijf werkgroepen: insecten, vogels, planten, paddenstoelen en Sprengen & Beken. Deze werkgroepen organiseren studieavonden, lezingen, excursies, inventarisaties en cursussen.
Naast de specialistische activiteiten binnen de werkgroepen wordt ook aandacht besteed aan bredere veldbiologische onderwerpen door middel van lezingen of excursies. In het winterseizoen worden openbare lezingen georganiseerd over onderwerpen gerelateerd aan “natuur” maar gericht op een groter publiek.

Als je geïnteresseerd bent kom dan gerust eens vrijblijvend langs op een van de avonden of ga mee met een excursie. Ook kun je deelnemen aan een cursus en als je wilt kun je daarna lid worden om je verder in de natuur te verdiepen. Ben je actief bezig met een onderwerp waarvoor we nog geen werkgroep hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om een nieuwe werkgroep op te zetten.

knnv_apeldoorn_home

 

 

Deel deze pagina