ActiviteitenToon alle activiteiten »

Algemeen:

De KNNV (Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging) is de landelijke vereniging voor veldbiologie, voor actieve natuurliefhebbers en -beschermers. Voor mensen die graag meer over de natuur, planten en dieren willen weten en ervan genieten. KNNV-leden organiseren natuurexcursies, inventarisaties, lezingen en cursussen en wandelen, fietsen en kamperen veel buiten. Want wat is er leuker dan samen met anderen de natuur te ontdekken?

De KNNV afdeling Assen is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Voor meer informatie: klik hier.

IVN-KNNV in Assen ( https://www.ivn.nl/afdeling/assen ).
Het IVN (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid)
en KNNV afd. Assen hebben een gezamelijk activiteiten programma (agenda: zie boven).

DCA: Duurzaamheids Centrum Assen
Veel van de activiteiten hier die vermeld staan vinden plaats - of starten vanuit het Duurzaamheids Centrum Assen. Meer informatie over de locatie, bereikbaarheid en parkeermogelijkheden van het DCA vindt U hier.

logo HVN

Inhoud van deze website:

- De pagina HOME is deze pagina.

- Er is een zestal werkgroepen actief in onze afdeling. Details vindt U onder WERKGROEPEN.

- De JAARSPECIAL is het contactblad van de KNNV afd. Assen en de IVN afd. Assen. Vroeger had het kwartaalblad De Kruusbèze deze functie. Digitale kopieën zijn hier beschikbaar.

- Rapportage over onze activiteiten (excursies, jaarverslagen, enz.) onder  VERSLAGEN en RAPPORTEN.

- FOTO'S/FILMS: Natuurfoto's en films gemaakt door leden (en niet-leden).

- Wilt u mee doen of lid worden? Neem CONTACT op met één van de bestuursleden of werkgroepen om eerst eens kennis te maken.

- De LINKS verwijzen naar bevriende instanties die de natuur ook hoog in het vaandel hebben.

De Groeve plantenexcursie 2009 Foto Hans Schinkel

----------------------------------------------------------