De KNNV is een landelijke vereniging voor natuurliefhebbers. De nadruk ligt bij het actief omgaan met deze natuur. Deze activiteit bestaat onder andere uit het inventariseren en beheren van natuurgebieden. Ook worden excursies georganiseerd.

De afdeling Bevelanden is een regionale afdeling van de landelijke vereniging. De activiteiten vinden voornamelijk plaats op Noord- en Zuid-Beveland.
De afdeling heeft ca. 150 leden en donateurs.
Binnen de afdeling zijn een aantal werkgroepen.
Het rekening nummer is IBAN NL20 INGB 003939412 t.n.v. KNNV Beveland te Goes.

Het nieuwe thema voor de fotowedstrijd van 2018 is: “Herhaling”.
Dit thema is verzonnen tijdens de algemene ledenvergadering en biedt vast veel inspiratie, want je kunt er alle kanten mee op.
De foto moet wel gemaakt zijn in in ons werkgebied.

Uitslag fotowedstrijd 2017. met als thema ''Dijk"
Op 09 april, tijdens de Algemene ledenvergadering, zijn de prijswinnaars bekend gemaakt van de fotowedstrijd 2017.
Het thema was: “Dijk”.
Alle leden en donateurs konden eraan mee doen en de foto moest gemaakt zijn in ons werkgebied.
In totaal werden er 14 foto’s ingestuurd. Harry Raad en Truus Step zaten in de jury.
Nadat Harry de winnaars bekend had gemaakt gaf Truus uitleg hoe ze tot deze beoordeling waren gekomen.
De prijswinnaars van de fotowedstrijd 2017:
1e prijs Anthonie Korstanje
2e prijs Bea Tolboom (alweer :-)
3e prijs Bram Korteknie

Bram Korteknie Webmaster / Webbeheer website KNNV afdeling Bevelanden (e-mail naar Bram Korteknie)