KNNV.
Is een landelijke vereniging voor natuurliefhebbers. De nadruk ligt bij het actief omgaan met deze natuur. Deze activiteit bestaat onder andere uit het inventariseren en beheren van natuurgebieden. Ook worden excursies georganiseerd.

De afdeling Bevelanden.
Is een regionale afdeling van de landelijke vereniging. De activiteiten vinden voornamelijk plaats op Noord- en Zuid-Beveland.
De afdeling heeft ca. 150 leden en donateurs.
Binnen de afdeling zijn een aantal werkgroepen.

Lid worder en Contributie.

De contributie voor leden bedraagt vanaf 17 jaar € 32,50- per jaar, voor huisgenoten betaal je dan extra € 10,- per persoon een welkomst geschenk. Contributie voor donateurs minimaal  € 14,00 per jaar. Contributie huisgenoten betalen minimaal € 2,50 per jaar. Donateurs zijn geen lid van de landelijke KNNV. Je ontvangt  5 x per jaar ons eigen mededelingenblad ‘het 't Heelblaadje’ waarin de diverse activiteiten van afdeling De Bevelanden worden aangekondigd en elke twee maanden ontvang je Natura, het contactorgaan van de landelijke KNNV. Bovendien heb je korting op alle uitgaven van de KNNV bibliotheek. Betaling a.u.b. voor 1 maart van het jaar op IBAN NL20 INGB 0003 9394 12 t.n.v. KNNV Bevelanden te Goes. Adreswijzigingen e.d. doorgeven aan de ledenadminastratie: Foort M. s Gravenpolderseweg 56, 4462 CH Goes, e-mail: Contact of via dit formulie word afdelingslid.

Natuurfoto van de Maand
Natuurfoto van de maand 2020.
Foto Rien W. ©. klein koolwitje, gehakkelde aurelia en groene vleesvlieg.
Zie alle foto's van voorige maanden in MENU FOTO'S.

Voorwaarden foto van de maand in te sturen.

Het nieuwe thema voor de fotowedstrijd van 2019 is: "typisch Bevelandse natuur".
Dit thema is verzonnen tijdens de algemene ledenvergadering en biedt ook weer vast veel inspiratie, want je kunt er alle kanten mee op.
De foto moet wel gemaakt zijn in in ons werkgebied.

Bram K. Webmaster/Webbeheer website KNNV Afdeling Bevelanden. En KNNV Vogelwerkgroep De Bevelanden Contact