ActiviteitenToon alle activiteiten »

Wij zijn de Natuurvereniging de Bollenstreek. Onze leden zijn liefhebbers in de meest brede zin van het woord en onze activiteiten worden uitgevoerd in de regio Bollenstreek: de streek tussen Leiden en Haarlem tegen de duinrand aan. Wij maken deel uit van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) en bestaan uit circa 170 leden en donateurs. Onze doelstellingen bestaan uit natuurbeleving, natuurstudie en natuureducatie, net zoals de landelijke vereniging. Dit doen wij zodat veel mensen met ons kunnen genieten van het natuurschoon dat de Bollenstreek ons biedt. Enkele manieren om dit te realiseren zijn het deelnemen aan groene regionale overlegplatformen, het organiseren en deelnemen aan activiteiten zoals excursies en lezingen en natuurwerkdagen (onderhoud natuurgebieden).

Thomas van Haaster en Benato van der Veen werkten de website bij op 10-10-2017