Het maximaal aantal deelnemers voor deze cursus is bereikt. U kunt zich helaas niet meer inschrijven.

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling: er komt een basiscursus over zoogdieren.
Jos Marcelissen geeft deze cursus en Natuurmuseum Brabant faciliteert ons met ruimte, materialen en lekkere koffie.

Inhoud en data cursus
di. 15 mei: Inleiding over vleermuizen en aansluitend een vleermuisexcursie in Moerenburg
di. 25 september: Diverse vormen van onderzoek zoals cameraval, batlogger, sporen, enz.
di. 23 oktober: Aandacht voor kleine zoogdieren
za. 10 november: Excursie
di. 13 november: Aandacht voor grote zoogdieren
di. 27 november: Nieuwe zoogdieren in Nederland en aandacht voor exoten

Locatie en tijden
De cursusavonden vinden plaats in Natuurmuseum Brabant, Spoorlaan 434, 5038 CH  Tilburg van 19.30-22.00 uur.
De startlocatie en tijd van de excursie hoort u tijdens de cursus.

Kosten
Kosten cursus inclusief kopje thee/koffie tijdens de theorie-avonden: € 25,- voor KNNV/IVN-leden, € 50,- voor niet-leden (inclusief een KNNV-cursuslidmaatschap).
Uw inschrijving is pas definitief als het cursusgeld ontvangen is en u binnen de 25 deelnemers valt.

Er kunnen maximaal 25 deelnemers inschrijven.