donderdag 12 maart 2015

Beste leden,

Er wordt door een van onze leden een excursie georganiseerd naar de weidevogelboerderij van Murk Nijdam op maandag 11 mei van 14:00 tot 16:00 uur in Wommels.

Deze excursie is speciaal bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn en (daarom) niet meer deelnemen aan de reguliere excursies van de Noordwesthoek.

U moet wel in staat zijn in- en uit een bootje te kunnen stappen en een steigertje en paadje af te lopen. Evt. met ondersteuning

De excursie is niet onmogelijk voor rolstoelgangers, mits men zelf in en uit de rolstoel kan stappen (eventueel met hulp) om de boot in te gaan.

Desgewenst kunnen mensen opgehaald worden van huis uit Steenwijk of nabije omgeving.

Er is plaats voor 9-15 deelnemers excl 3-5 begeleiders.

De kosten van dit uitje zijn incl. vervoer waarschijnlijk ca. €12,50 pp.

Als u zin heeft mee te gaan, Bel Roely Luyten 0521-52 37 40 of stuur een email naar R.Luyten@home.nl

Vol= vol, dus…..

Vriendelijke groeten,