ActiviteitenToon alle activiteiten »

KNNV Epe-Heerde gelast in verband met de Coronacrisis tot nader order alle bijeenkomsten af. Dit geldt voor alle bijeenkomsten binnen, alsmede voor alle inventarisaties, excursies en andere evenementen buiten. Hiermee dragen wij optimaal bij aan de poging van de overheid om de crisis te beheersen. Onze vereniging kent relatief veel oudere leden die tot de kwetsbare groepen behoren. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid elkaar te helpen om deze moeilijke tijd zo goed mogelijk te doorstaan. KNNV Epe-Heerde roept daarom alle leden tevens op, om meer dan gebruikelijk telefonisch en met digitale hulpmiddelen contact met elkaar te onderhouden.

Naar Facebook                                                                                                    Klik voor de korte berichten

Naar korte berichten

-- tussen heuvels en rivier --
De KNNV afdeling Epe-Heerde is actief op de Noord Oost Veluwe om
- van de natuur te genieten
 - de natuur te leren kennen

homepage 1
 Welkom op onze site waarin we u graag meenemen naar onze activiteiten, werkgroepen en andere manieren om de natuur te ontdekken.

Wij zijn een vereniging die graag in de natuur is en geniet van alle bijzondere momenten en gebeurtenissen die om ons heen in de natuur plaatsvinden.

U krijgt informatie over ons programma en hoe u lid kunt worden als u mee op pad wilt.

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging - Vereniging voor Veldbiologie - werd in 1901 opgericht door Eli Heimans en Jacques P. Thijsse. Het is een landelijke Natuurvereniging met ruim 50 plaatselijke afdelingen.
KNNV afdeling Epe-Heerde bestaat sinds 11 mei 1946.

Homepage 2

De foto's in de titelbanner zijn van de fotowedstrijd die gehouden is bij het 70 jarig bestaan.
Gemaakt door v.l.n.r. Anja Beekman-Wijngaards, Henk van Woerden en Arrienne Bosch. Meer foto's van de wedstrijd vindt u hier.

KNNV respecteert de privacy van de aangesloten leden en anderen. Zie hier de privacyverklaring.