ActiviteitenToon alle activiteiten »

Naar Facebook                                                                                                    Klik voor de korte berichten

Naar nieuws

-- tussen heuvels en rivier --
De KNNV afdeling Epe-Heerde is actief op de Noord Oost Veluwe om
- van de natuur te genieten
 - de natuur te leren kennen

homepage 1
 Welkom op onze site waarin we u graag meenemen naar onze activiteiten, werkgroepen en andere manieren om de natuur te ontdekken.

Wij zijn een vereniging die graag in de natuur is en geniet van alle bijzondere momenten en gebeurtenissen die om ons heen in de natuur plaatsvinden.

U krijgt informatie over ons programma en hoe u lid kunt worden als u mee op pad wilt.

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging - Vereniging voor Veldbiologie - werd in 1901 opgericht door Eli Heimans en Jacques P. Thijsse. Het is een landelijke Natuurvereniging met ruim 50 plaatselijke afdelingen.
KNNV afdeling Epe-Heerde bestaat sinds 11 mei 1946.

Homepage 2