ActiviteitenToon alle activiteiten »

KNNV Epe-Heerde volgt de richtlijnen van de overheid rond Covid-19 nauwgezet. Er is zicht geboden op stapsgewijs een aantal versoepelingen komende maanden, mits we de verspreiding van het coronavirus onder controle weten te houden. Voor ons betekent dit, dat wij onder strikte voorwaarden geleidelijk aan meer gezamenlijke activiteiten mogen ondernemen (zie hier). Voorlopig zijn er geen door het bestuur georganiseerde lezingen, excursies en inventarisaties. Voor activiteiten geïnitieerd door werkgroepen en individuele leden is het van het grootste belang om de risico’s zelf goed te blijven doordenken; voor de volksgezondheid in het algemeen én voor elkaar. Voor onze leden geldt nadrukkelijk, dat zij zich niet verplicht behoeven te voelen om aan activiteiten mee te doen. KNNV Epe-Heerde volgt de aanbevelingen van het Landelijk Bestuur  die hier zijn te lezen (update juni).

Naar Facebook                                                                                                    Klik voor de korte berichten

Naar korte berichten

-- tussen heuvels en rivier --
De KNNV afdeling Epe-Heerde is actief op de Noord Oost Veluwe om
- van de natuur te genieten
 - de natuur te leren kennen

homepage 1
 Welkom op onze site waarin we u graag meenemen naar onze activiteiten, werkgroepen en andere manieren om de natuur te ontdekken.

Wij zijn een vereniging die graag in de natuur is en geniet van alle bijzondere momenten en gebeurtenissen die om ons heen in de natuur plaatsvinden.

U krijgt informatie over ons programma en hoe u lid kunt worden als u mee op pad wilt.

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging - Vereniging voor Veldbiologie - werd in 1901 opgericht door Eli Heimans en Jacques P. Thijsse. Het is een landelijke Natuurvereniging met ruim 50 plaatselijke afdelingen.
KNNV afdeling Epe-Heerde bestaat sinds 11 mei 1946.

Homepage 2

De foto's in de titelbanner zijn van de fotowedstrijd die gehouden is bij het 70 jarig bestaan.
Gemaakt door v.l.n.r. Anja Beekman-Wijngaards, Henk van Woerden en Arrienne Bosch. Meer foto's van de wedstrijd vindt u hier.

KNNV respecteert de privacy van de aangesloten leden en anderen. Zie hier de privacyverklaring.