Korte berichtenpagina

Regelmatig krijgen we een verzoek om op de website een interessante aankondiging of informatie te zetten van een andere afdeling of organisatie. Het voert te ver om die allemaal te plaatsen of te mailen en daarom is er een pagina voor korte berichten waar deze informatie op komt. Klik hier of op de afbeelding.Naar de korte berichten

Contributiebetaling

Zoals bij de meeste verenigingen zijn we voor de financiën afhankelijk van de contributie. Jaarlijks blijkt het veel energie te kosten om alle betalingen binnen te krijgen. Een goede oplossing is een doorlopende incasso, die hier te vinden is. U kunt het formulier printen en vervolgens de gegevens invullen en uw handtekening zetten. Een scan van het complete formulier kunt u sturen naar de penningmeester of per post naar Penningmeester KNNV Epe-Heerde, Weteringdijk 47, 8166 KS Emst. U wordt elk jaar voortijdig op de hoogte gebracht van het tijdstip en u kunt het bedrag terugvorderen als u het niet eens bent met de afschrijving. Dank voor uw medewerking.

Wilde bij

E-mailadressen
De informatie voor de leden staat in ons blad Natuurklanken. Toch is het nuttig om tussen het verschijnen van de nummers in, contact te kunnen hebben via de website en e-mail. Bijvoorbeeld voor activiteiten en wijzigingen of extra informatie. Van veel leden hebben we inmiddels het e-mailadres, maar als u niet eerder een mailbericht van ons hebt ontvangen en wij u  e-mailadres dus niet kennen, wilt u dan uw adres even naar de secretaris mailen zodat we u daarmee kunnen bereiken. Dat kunt u doen door hier te klikken en dat bericht naar ons op te sturen.

Kopij voor Natuurklanken
Als u een artikel aanlevert voor Natuurklanken maakt u het de redactie makkelijk om de kopij op de juiste manier aan te leveren. Klik hier voor de aanwijzingen.

Statuten en huishoudelijk reglement
In de algemene ledenvergadering van 22 maart 2018 zijn de statuten, het huishoudelijk reglement en het declaratiebesluit van onze vereniging gewijzigd. Hieronder de stukken.