Als deze digitale etalage u aanspreekt nodigen wij u graag uit eens mee te doen met onze activiteiten. Als lid ontvangt u ongeveer twee keer per maand het digitale excursieprogramma, kunt u gratis deelnemen aan alle activiteiten en werkgroepen, meedoen aan landelijke activiteiten en u ontvangt vier keer per jaar het blad Natura met mogelijk nog een extra thema nummer. Deelname aan landelijke reizen of kampen is alleen mogelijk voor leden. Tenslotte, bij de KNNV Uitgeverij ontvangt u als lid 10 % korting op alle uitgaven. Deze uitgaven zijn via de afdeling te bestellen. Dan bespaart U de verzendkosten.

Groene kikker

Klik op de link Lid worden om u direct aan te melden. Wil u partner ook eens mee? Geef deze dan op als huisgenootlid. Een huisgenootlid heeft dezelfde mogelijkheden als leden maar ontvangt geen Natura.

Kosten per jaar zijn (2015): Contributie voor leden KNNV Groningen: € 30,00

Contributie voor huisgenoot leden KNNV Groningen: € 11,75

Daarnaast kent KNNV Groningen ook donateurs (minimum jaarlijkse bijdrage € 10,-). Donateurs ontvangen ons digitale afdelingsblad Padloper/Nieuwsbrief.

Wilt u (e-mail) adreswijzigingen doorgeven of zich afmelden als lid? Stuurt u dan een mail naar: secretaris@knnv.groningen.nl